Over Zonnelap

Ons verhaal

Bij Zonnelap, de redders van vuile zonnepanelen, hebben we een missie. We willen Nederland veroveren als de ultieme schoonmaakdienst voor zonnepanelen en ons steentje bijdragen aan groene energie. Want laten we eerlijk zijn, die zonnepanelen hebben het zwaar te verduren!

Stel je eens voor: 2 miljoen huizen met zonnepanelen, allemaal bedekt met bladeren, saharastof, smog, vogelpoep en andere viezigheden. Het is alsof ze een modderbad hebben genomen in plaats van zonnestralen te vangen! Maar hier komt het slechte nieuws: vervuilde zonnepanelen gaan niet alleen minder lang mee, ze wekken ook tot wel 10%-15% minder energie op. En als je dat bij elkaar optelt voor alle zonnepanelen in Nederland, verliezen we maar liefst 1,44Gwp aan zonne-energie. Dat is genoeg om 4,8 miljoen huishoudens van stroom te voorzien. Niet bepaald ‘clean energy’!

Maar vrees niet, want Zonnelap staat klaar om de held te zijn die jouw zonnepanelen nodig hebben. Ons team van gespecialiseerde Zonnelappers is opgeleid om jouw panelen de beste reiniging te geven, zonder ze ook maar een krasje toe te brengen. 

solar panels, placement, green energy-944002.jpg
sky, cloud, sunshine-383823.jpg

Wat maakt Zonnelap uniek?

We bieden geen jaarlijkse betalingen, want net zoals zonne-energie niet in één maand wordt opgewekt, vragen we onze klanten (ook wel Zonnewekkers genoemd) niet om dat te doen. Dus betalingen zijn eenvoudig en flexibel. En als je na een jaar wilt opzeggen, beloven we transparantie en kun je dat doen via elk gewenst kanaal. Of het nu telefonisch is, via onze app, per post, e-mail of zelfs per rooksignaal. We houden het graag gemakkelijk voor je!

Nu vraag je je waarschijnlijk af: waarom zou ik mijn glazenwasser niet mijn panelen laten reinigen? Nou, hier is het simpele antwoord: glazenwassers gebruiken vaak bijtende reinigingsmiddelen die niet bepaald vriendelijk zijn voor je panelen. En die borstels die ze gebruiken? Niet bepaald geschikt voor zonnepanelen. Bij Zonnelap gebruiken we daarentegen duurzaam gedemineraliseerd water, zodat er geen kalkresten achterblijven die het rendement kunnen verminderen. Dus, naast schone panelen, loop je bij een glazenwasser eigenlijk het risico op beschadigde panelen. En dat is natuurlijk niet wat je wilt!

Wat wij bieden

Voor een maandbedrag vanaf €9,95 komen onze Zonnelappers jouw panelen reinigen. Ze laten ze weer stralen alsof ze net uit de verpakking zijn gekomen! Dus waar wacht je nog op? Geef je zonnepanelen de aandacht die ze verdienen en laat Zonnelap ze in topvorm brengen.

solar panels, placement, green energy-944002.jpg

Waarom kiest u voor ons?

Ons team van Zonnelappers is gespecialiseerd in het reinigen en inspecteren van zonnepanelen. Ze hebben de nodige kennis en ervaring om jouw panelen te laten stralen als nooit tevoren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw kostbare knapperds in veilige handen zijn.

Bij Zonnelap houden we het graag gemakkelijk voor je. Geen jaarlijkse betalingen, maar een maandbedrag dat je eenvoudig kunt aanpassen. En als je na een jaar wilt opzeggen, is dat net zo simpel als een knipoog sturen. We streven naar transparantie en maken het jou zo makkelijk mogelijk.

We begrijpen dat je je zonnepanelen wilt laten reinigen zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Daarom gebruiken we bij Zonnelap alleen duurzaam gedemineraliseerd water en vermijden we bijtende reinigingsmiddelen. Zo zorgen we ervoor dat je panelen niet alleen schoon zijn, maar ook onbeschadigd blijven. Jouw glans is onze prioriteit!

Bij Zonnelap nemen we brandveiligheid serieus. We werken volgens Scope 12, wat betekent dat we ons bewust zijn van de veiligheidsnormen en risico’s die gepaard gaan met het reinigen en inspecteren van zonnepanelen. We doen er alles aan om jouw panelen te laten stralen zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Bij Zonnelap zijn we gepassioneerd over groene energie en willen we bijdragen aan een duurzamere toekomst. Door jouw zonnepanelen optimaal te laten presteren, helpen we de energieproductie te verhogen en verminderen we de afhankelijkheid van niet-duurzame bronnen. Samen bouwen we aan een groenere wereld!

Bij Zonnelap gaan we verder dan alleen het reinigen en inspecteren van zonnepanelen. We bieden een service die betrouwbaar, flexibel en professioneel is. Kies voor ons en laat je panelen stralen als nooit tevoren.

Uitgangspunten

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Onze partners: