Informatie en Nieuws

Veelgestelde vragen

Ahh, Scope 12, de ‘badass’ van de zonnepanelenwereld! Het is eigenlijk de superheldennaam voor onze aanpak van inspectie. Scope 12 houdt rekening met de ernst van brandgevaar door zorgvuldig alle veiligheidsnormen te definiëren. Bij Zonnelap houden we niet alleen van glanzende panelen, maar ook van brandveiligheid – want hete zonnepanelen zijn een ‘hot topic’!

Nou, niet alleen zullen je zonnepanelen weer stralen als een ware schoonheidskoningin, maar je zult ook merken dat ze efficiënter werken. Dat betekent extra geld in je zak én het milieu een knipoog geven!

We adviseren om jouw knapperds minstens één keer per jaar te laten verwennen door onze Zonnelappers. We willen natuurlijk dat ze altijd in topconditie zijn, net als jij!

Onze Zonnelappers zullen elk hoekje en gaatje van jouw installatie inspecteren alsof ze hun eigen spiegelbeeld bekijken. Ze zullen je mogelijke problemen, beschadigingen en zelfs de kleinste smetjes opsporen. Alles om ervoor te zorgen dat je knapperds optimaal presteren.

Het is simpel: we willen niet dat jouw knapperds last krijgen van een “slechte haar”-dag! Door regelmatige inspecties en schoonmaak kunnen we eventuele problemen vroegtijdig opsporen en in sommige gevallen zelfs verhelpen, zodat je zonnepanelen hun glans behouden en lang meegaan.

Geen zorgen, mooie mensen! Als onze Zonnelappers iets ontdekken wat een beetje extra aandacht vereist, zullen ze je direct op de hoogte stellen. We bespreken dan samen een plan om de problemen te verhelpen, zodat jouw knapperds weer stralen als nooit tevoren.

Ahh, de prijs van pure zonnepaneel-verwennerij! Onze tarieven variëren afhankelijk van de omvang van je systeem en de hoeveelheid glans die je knapperds nodig hebben. Maar maak je geen zorgen, we streven er altijd naar om onze services betaalbaar te houden, zodat je portemonnee net zo gelukkig is als jij wanneer je die stralende energierekening ziet!

sky, cloud, sunshine-383823.jpg